Tuesday, March 27, 2012

Forgiven.

Dulu dia pernah cakap;

"Aku dah kecewa gila dengan kau sekali Bella, this time aku rasa kau buat lah apa pun, aku boleh terima. "

Nak tidur lepas tu menangis dalam hati.

Sebab kalau menangis luar hati nanti pillow case basah lepas tu jadi kuning since it's white lepas tu terus geli dah nak tidur guna bantal tu sampai lah basuh. Dah la washing machine rosak (masih).

Oh, air mata lepas kering jadi kuning, tahu?


Kau,

4. Aku maafkan kau.


"Personal ke?"

Bella please don't break. Hang on. Sunday isn't very far ahead.


Mungkin boleh tidur sekarang. At least esok bangun dah Rabu.