Sunday, September 4, 2011

I nak bukak kedai runcit dekat Leicester.

perlu ke aku bawak baju banyak banyak pegi uk? shirts, and short dresses setail3 aku kat sini.
- Bella 

klu aku,aku bwk yg mana ko rasa ko AKAN pakai tuk pergi kelas.jgn jd mcm aku.bwk makanan bnyak baju sikit.smpai sana pening nk pakai apa pergi kelas hari2.since aku pakai tshirt,jeans,sneakers je memanjang,so aku bwk bnyk baju cmtu.dress aku tk bwk bnyk.lgpun pakai trench coat.tadahal.bwk serai kering,daun limau purut kering banyak2.andddddd bwk la fav pad ko lebih sikit.sbb mat salleh pakai tampon.pad dorang tk best langsung,bagi aku la.unless ko nk pakai tampon yg bak kata kwn aku,bolrh buat pecah dara.no komen. 
Seseorang


Nah amik kau, sekali dengan daun serai limau purut segala keluar. Belum masuk tampon pecah dara lagi kehkehkeh.

2 comments: