Monday, March 30, 2009

fenomena 'dalam'biasa di kmB.

the world does not revolve around you.


kmB does.



i've been watching and observing people for these past few days.



mereka sangat sibuk. sangat banyak urusan2 duniawi yg perlu diselesaikan.



sy pun sibuk jugak. atau mungkin buat2 sibuk. atau mungkin jugak sibuk yg dibuat2.



paling jelas dan terang lagi tak payah nak suluh:



1. semangat EDI. sy terpaksa tunggu kawan sy meeting EDI sampai pukul 6.30 ptg untuk dinner sama2 sebab lauk ayam goreng kt DS.

2. ramai kawan-kawin sy dah tau siapakah gerangan pen pal mereka. sgt megujakan. tp bukan sy. pakcik anonymous akan kekal begitu sehingga revelation day. harap2nya.

3. standardized chem test baru habis. dan sy confirm sah2 hilang markah kat soalan last, [4markah tu]- example of heterogeneous catalyst and the reaction. cikgu, bukankah ini topic test KINETICS??



4. DS asing kaunter kanak2 tahun1 dan tahun2. rasionalnya? menu kami berbeza. diskriminasi.



5. eco green project tangguh lagi. sy harap kerajaan batalkan terus benda alah itu. banyak sangat alasan.



6. glamorous retro night kat blok e hujung minggu ini. semua orang sibuk2 cari baju polka dots and stripes??



7. sabtu ni pergi bukit cerakah, shah alam. bawak kanak2 pdk. bosan. sangat bosan.



8. group 4 project kami pasal spa fish. maka secara manualnya, kami akan ke sampuoton spa di petaling jaya dan melaburkan wang dengan sgt banyak pada hari ahad ini. nasib baik sy memang sangat suka spa.



9. esok cas. pdk kajang. dan saya semakin tidak menyukai aktiviti external cas ini, kecuali atas alasan tak payah masuk kelas.



self evaluation: i'm losing my sense of humour. i'm becoming bitchier each day. i talk less in my room. i'm getting more and more selfish. i feel sick of the people around me and all their fake smiles. [how do i know if they are fake?] in short, i'm turning into a freak. total freak.

"ignorance is a bliss"

3 comments:

ahuyy~ said...

agree!!!

Yard said...

ak la penpal ko
ha3

eila said...

yard klaka.ha x6.02^23