Tuesday, March 17, 2009

don't be so gelabah

cuti salah.
.
tak cuti lagi la salah.
.
kalau tak cuti, semua bising. kecoh2, bila lah nak start cuti. lepas tu siap ada yg kononnya dah xboleh nak concentrate belajar sebab lama sangat xbalik. saturated la katekan. dah xboleh masuk dah! i need a break- cewaahhh. test math susah. dah blank. lepas test math kne unwind. balik la maknanya. skali habis test math, heaven. dah xboleh fikir pasal bende lain lg. rumah je!
.
kalau cuti, bising jugak. bising sebab bosan. sibuk2 cakap duduk rumah xtau nak buat apa. lepas tu, mulalah buat public statement. hari ni bosan la. life is soo boringg la. post kat mana2 yang boleh post. friendster. myspace. facebook. ym. blog pon post jugakk. nasib baik xboleh kasik kat posmen jep. kalau tak, habis semua encik2 posmen xbuat kerja. sebab BOSAN. padahal homework melambak. lepas cuti ada test stats, chem, bio.. tapi semua buat derrkk je. ada jugak yg siap plan, nak keluar, tgk wayang ke, shopping ke. yg ni boleh dimaafkan lagi. sebab kmB mmg tadak wayang, dan xboleh nak shopping. tapi kalau dah plan nak main futsal kat mana tuh, apa kisah? macam la kmB xde court futsal. walhal hari2 boleh turun main. yang main dota pon satu hal. kmb sikit punya gempak dota, kat luar pon nak men-dota jugakk? haish, nak buat mcm mana. duduk rumah tersangat la bosan!
.
tapi rakan2, jangan gelabah.
ini fenomena yg teramat sangatlah biasa bagi pelajar2 kolej.
.
termasuk saya.
.
kerana itulah anda sedang membaca entry ini.
.
sekian.
harap makngah.
.
.
.
.
[kebosanan kemelampauan kemelandaan]

7 comments:

Yard said...

EMO
ha3

eila said...

BOSAN arh.
atleaz aku xhibernate lame3.

saye fara said...

dushhh..kene sebijik kat muka aku..hehe

eila said...

muka kita kott.ngeh3

saye fara said...

hahs...yeahhh..
sep sket!!!
XD

mr.pm said...

yahh..tp sy plg suke part pegi tgk wayang tue..hehe..asl x msukkan mkn pizza skali??or kmb da ade delivery skang??hahaha..

eila said...

saudara perdana menteri or prime minister or wutsoever...

exam dulu.

pastu coti 3bulan (patot kne pegi plkn skali agyy)

then baru boley pikir pizaa. or ice-skating.or elaun rm1300 yg da lesapp.

ngee~