Monday, October 17, 2011

Big girls don't cry.

Harini, kite buat orang menangis.

Kite rase kite cakap macam biase biase je, tapi die terase, maybe sebab mase tu die memang tengah low and sensitif kot, so mudah sangat terase, and terus menangis.

Kite panik gile time tu.

Yela, mane tak nye, tibe tibe je buat orang menangis, tak sengaje pulak tu.

Cuak gile.

And rase bersalah nak mati.

Lepas mintak maaf cakap elok elok sume, Alhamdulillah sume okay balik.

Tapi lagi sedih bile lepas kite balik rumah, kite tau something yang buat kite menangis pulak.

Tapi lagi, this time orang yang buat kite menangis tu tak mintak maaf pun.

In fact kite rase die tak tau pun kite menangis sebab die.

Of course la kan?

Sebab kite menangis sorang sorang je, macam mane orang lain nak tau.

Lepas tu kite terfikir, agak agak die rase bersalah tak buat kite menangis.














Tapi kan.









Mungkin die lupe kot.

No comments: