Thursday, February 10, 2011

When you have nothing to talk about, you talk about others. And create rumours.

"Weh berani lah kau ajak Bella keluar lunch kat KLCC. Kau tau, boyfriend dia some Executive kat atas. Orang besar dow. Kau kacau girlfriend dia, tak sayang kerja ke? Silap haribulan kena terminate, baru tau."




Reaksi spontan Bella: Jadahnya boyfriend aku Exec kat atas. Oh, so boyfriend aku orang besar, kerja office, makan gaji, public holiday cuti, dapat bonus plus staff price on device siap. Lepas tu takkan nak tengok je aku kat bawah kerja Promoter hari3 gelabah jual broadband simpan duit nak beli iPhone pun tak lepas? Kau balik pukul 6, aku kerja sampai shift malam. Cakap orang besar, Exec lagi tu, takkan takleh adjust girlfriend sendiri masuk staff kot.




Sumpah ini lawak terhebat sepanjang kerja Promoter kat Telco HijauBiru ni. Adoi. Manusia oh manusia. Baru dua minggu. Lepas ni entah apa lagi lah..

4 comments:

Art said...

oi bella! mana u? asal i x jumpa u kat fb da? -aizat- XD

Leng Chai said...

ahahahahhaha ape nye "bf" da... "bf" ko msti orang tua an... kakakakaka

farah said...

lawak gileee.
bella dh ade bf la :P

i-firman said...

bf orang tua... ROFL!