Friday, January 15, 2010

talk to HIM. HE never failed to be there.

i'm fine. totally fine. perfectly fine.

sem III dapat 36 - alhamdulillah.

but chemistry and maths and business dropped menjunam macam bungee jumping.
kecut perut.
english pulak buat flying fox, sikit lagi nak masuk air.
adoi.

i'm losing my faith. i start worrying over small small things that should not be worried about. my thoughts are burdening me. sometimes i think i'm being too hard on myself.

hari tu tiba3 cuak pasal cardiff interview. walhal dah lepas pun. interview hari isnin, dah hari khamis baru terasa cuaknya.

my lips were tight. my mouth felt dry. mata pun hangat lain macam.

and she finally cried. taktau kenapa. no valid reasons. if nabilah is an element of math, for sure she won't exist. sebab invalid domain. (apa ni?)

"aku cuak cardiff. taktau kenapa. org sibuk3 cuak iumc next week, aku yg cardiff dah lepas ni pun baru nak cuak."

bella, kau kena faham konsep tawakal. kau dah berusaha, buat yg terbaik, and the rest leave it to God. tak guna kau nak cuak3 sekarang, yg penting doa banyak3. kalau cardiff tu terbaik untuk kau, tak ke mana nya. tp kalau rezeki kau bukan kat situ, Allah ada plan lain untuk kau.

i rarely quoted my classmates, but this came from Aiman.
and somehow i felt relieved. i just needed some soothing words.

thanks Aiman, i wish you the best for your interview.

:)

No comments: