Friday, April 17, 2009

saya tau saya hot.

satu²nya perkara yang sangat best apabila anda perlu menjadi maskot TWISTIES ialah..
tiada siapa dapat menafikan bahawa anda sangat HOT.
dan SPICY.
betul. tak tipuuu.
eco-friendly 12th april 09
national planetarium
joker²


apabila haiwan dan manusia dan pokok serta twisties yg sgt HOT berdrama..


rama² sangap buah. errr lemon??


hot. sangat HOT. die hard fans. kott~


"jangan ke mana². kita jumpa lagi selepas ini"
joker masuk rancangan selamat pagi malaysia kat rtm..


on stage.


syahid. penat. masih hot.
[i really think highly of myself, do i?]


orang² hijau.

11 comments:

Yard said...

panas cikot
ha3

Afif Sani said...

wei! aku masuk tv! hahaha
sedeh kot.. malu gak aa.. nasib baik takda belia bernyawa tgk rtm

Afif Sani said...

btw tajuk takleh bla :P

muhamad nazri said...

salam ukhuwwah..
juz jalan2... nak promote blog

eila said...

yardd;
cikot tu apa??

afif;
takpa2.tin hot jugak:p

Afif Sani said...

tin hot, tapi x sehot twisties.. hhaha

aku still x dpt the idea knp kita kena cat muka

eila said...

supaya kita kelihatan lebih hott..??

alah,kalau x cat
hang xdpt the joker look.

eila said...

supaya kita kelihatan lebih hott..??

alah,kalau x cat
hang xdpt the joker look.

Syed Danial said...

afif dlm tin tuh? sejak bila environment friendly nih?

bella said...

he repented.for the sake of mpac n ecogreen project:))

Syed Danial said...

kehkehkeh.this is new.COMEY GILA HANG AFIF BERCAT PUTIH.haha