Wednesday, June 2, 2010

MUHAMMAD KHAIRUL NAZRIN BIN KHALIL;

aku speechless. aku taktau nak start camne, nak cakap camne. aku nak cakap direct kat kau, tapi aku rasa cam bersalah gila aku takut aku nanges tak pasal3 kat kau lau aku cakap direct. aku tau kita dah plan benda alah ni since zaman paleolitik dulu. babe, sume orang tau kot? shit gila perasaan skang weh. sumpah, kalau aku ada kereta dah lama aku gi kat kau mintak maaf bawak bunga banyak3 cam psycho. tapi.. shit lah. shit gila. sumpah emosi perasaan tak stabil rasa nak sepak orang (okay aku patut sepak diri sendiri) skarang. seyes. aku mintak maaf sangat3:(



soorry lagi. aku speechless. this time memang betul3 speechless taktau nak cakap apa.


kita still kawan kan? :(

6 comments:

Amin Rox said...

fuiyo! sampai post2 pun nama dia. :P

haha, pe kes lak ni. oops, xnak campur. -_-"

bella said...

huhu daddy caring. suka:)

perasaan bersalah menghantui jiwa:(

farah shazana said...

sbg kak long yg btanggungjawab,
hanya ini mampu saya luahkan,
'air dicincang takkan putus',
so,make peace..
(busybody,pdhal xtau pangkal cter,huhu,)

muhammad fazli 'abdullah said...

:((

bella said...

kamu sedih juga ya fazli??

happy family berkumpul berkongsi kesedihan.

:'(

muhammad fazli 'abdullah said...

rindu kawan3 :((