Wednesday, June 30, 2010

how you met my mother.

today we had a special guest, all the way from Kajang - Kedah - Kelantan - Terengganu. (well, they were on a road trip, what else can i say?) but since we just got back from KL yesterday, and from Myanmar 4 days ago, the house is still practically empty - especially the fridge. so dearies, no home-cooked food, okay? just Nasi Kukus, sedap what? ;P

i've been thinking what i really want to do with my life. tengok orang buat itu, nak buat itu, tengok orang buat ini, nak buat ini. semua pun nak buat. semua pun seronok. tapi sudahnya, harammm.

1. i envy Adam going on a road trip, with his Wan, Mak Long and cousin Kak Rina. now you tell me who else going on a road trip with their Grams? comel gila mak aih! semua pun kagum gila when i told them he's on a road trip - with his Wan as one of the passengers. NAK IKUT JUGAK! well, i was supposed to be a part of the plan, but gave to admit, living as a perantau (traveller, is it?) di tanah air sendiri is never easy. i never know where will i be, when will i be, i just keep moving, hop on hop off. so i always end up cancelling plans, or not planning at all. but well, it was supposed to be OUR trip baby! haih masalah3.

so that's one thing - ROAD TRIP. one of my biggest dreams of all time since i was a kid. nak jalan3 sendiri, tengok tempat orang, merempat mana3 yang sempat. COOL.

a nut in the shell: orang pergi road trip, saya pun nak pergi road trip jugak. tapi takboleh, my life itself IS actually a trip ;)



2. speaking about his road trip, then i have this Kak Rina on my mind. she's a freelance photographer. part time one. her pictures are just splendid! if i'm not mistaken, she already had a steady job with good pay, but quit because of her passion towards photography. (Kak Rina maaf yek kalau salah;P) she takes pictures of her friends, cousins, random stuff, etc etc. sangat cantik. another friend of mine yang bercita3 menggunung tinggi berapi pun suka photography. mahukan DSLR. kenapa semua orang pun suka amik gambar ni? (maka baiklah, saya suka digambarkan;)

this is a strange undiscovered (or newly-discovered?) side of me - photography. macam cool. tengok Kak Rina seronok je? ;P okay, i'll wait for her pictures and grieve with jealousy tengok Adam parachute-ing. baby, you're supposed to be gayat! how come you did that WITHOUT me? *sobs*

another nut in the shell: orang lain nak amik gambar, saya pun nak amik gambar. tapi takboleh, setakat ni semua kamera yang saya dapat semuanya rosak. Kodak, Nikon. haih tunggu DSLR jugak lah camni;P



3. Zahid has been playing his guitar lately. sometimes the songs are really nice, but of the times they suck. (ouch!) and Afiq pun dah boleh start "Wake Me Up When September Ends" guna gitar kapak tu. seronok! macam cool gila. then i remember when i told dad that i wanted to take a guitar lesson after finishing IB. a GREEN LIGHT dude! then suddenly got too many things to handle. guitar lesson? gone with the wind.

a nut in another shell: orang lain main gitar, saya pun nak jiwang sorang3 jugak pakai gitar, nak main depan webcam upload kat facebook jugak lagu yang saya main, nak dedicate kat orang tersayang jugak. tapi takboleh, jari pendek3 gemuk3 (serius taktipu) lepas tu tindih string lain, not terus hancur. adoi.




4. teringat pulak si KN ngan Ahuyy yang kerja kat GSC Pavilion. hoi, GSC Pavi tuh, our favorite spot for movie marathon and midnights. (hah, kantoi) seronok je dengar. macam cool. reminiscing back my times with KN, he mentioned to me once, that he REALLY3 wanted to work at a cinema. now he really got it. awesome! nasib baik lah dapat kerja kat popcorn tuh, kalau kerja suluh3 seat lepas movie habis, lagi senak. you know why? cuz if everyone watches movie like me, as if popcorn sepah3 habis satu seat, then mati lah kena vacuum satu hall movie tu. ouh KN, combo 6 ice lemon tea without ice satu! (saya tunggu movie free anda)

another nut in another shell: orang lain kerja kat movie, saya pun nak kerja kat movie jugak. tapi takboleh, saya perempuan, nanti kena OT balik malam, macam mana? kalau kena kidnap dengan hantu, scary oh.



5. there are a LOT LOT LOT more that i want to do, inspired by my friends at KMB, especially. (kantoi stalk kawan3 kat fb eh) will share, because i'm really in the mood of sharing. anyone with AWESOME with a capital A-W-E-S-O-M-E are most welcome to share too!



ps. malaysia has been kinder to me in the past few days. not so hot, i guess;) i heart you malaysia!

10 comments:

sukasuki said...

talking about guitar lesson,aku punya pun ntah ke mana.hampeh.
kuciwa betul.:(
suh zahid ajar aku leh?? ;p

freelance photographer best.kakak aku bljr bkn main ssh and she ends up jd freelance photographer gak..best je.

kena paksa ahuyy n KN bg tiket free tuk eclipse!!!

Afiqah Izzati said...

geez bella. semua orang pun nak belajar main guitar after IB, including me.i dah membazir beli guitar for dummies which end up kena selak a few times only.belajar guitar takes a lot of time & a also tonnes of passion.I ade sikit je of both elements. gah!

bella said...

yes yes. guitar. a dream yang macam will never come true. sigh.

fiqa; u at least ade time and passion, i jari gemok3, memang dah takleh wat ape dah. haih;)

Afiqah Izzati said...

tukar main ukulele a bella. kecik je
:D

orion said...

bella, rindu lah.

Hidayatullah said...

Perhatian.. Blog anda kini dalam pemerhatian budak2 KMB..hampir semua blog kmb-ians batch 08-10 ada dalam nh. so rajin2 la update blog anda untuk brada di tangga tratas..hua3

http://ib-08-10.blogspot.com/

p/s:kalau xske blog anda dipamerkan.. boleh bgtau saya dlm chatbox belah kiri blog.atau nk edit url pon bgtau kat dalam 2..atau nk tambah url blog kwn/anda..kat dalam 2 pown bleh bubuh..hu2

bella said...

fiqa ; ukulele. hum. boley consider. comel;P

orion ; rindu AMAT!;)

yardd ;thankiu thankiuu. rajin gila hang;)

eniey yusoff said...

bella, ko kat pake eh skang?

bella said...

ye.ye.yeeee! dan aku hampir mati kebuhsanan!! mane sume orammmm????

ko katne eniey?

eniey yusoff said...

ak ngah cuti lagik.next week baru bukak sem. uhux,, u lain ad yg dh start blaja dh. ak je terkapai-kapai,,hehe,,

tp skang ni kt perak. esop balik dgun..