Tuesday, August 11, 2009

rearrange OKKAY. u'll get a KOYAK.

[baru lepas bc entry al-ikhsan mengatakan beliau emo. so sy pun nak emo jugak]

apparently hari ni bukanlah antara hari3 terbaik sy di kmbott.

had a math quiz. supposed to be at 7.30am. but due to permintaan ramai, postponed to 4.30pm. did it help.? no. zero. thanks. takmengubahape3kenyataanpon. boley kire ngan jari bape soalan yg boley jawab. [memangla, soalan sume pon ade 10 je.haish]

esok mock interview. oh sgt shitty. chuak. jgn tanya medical terms and issues, boleytakk.? i dont have answers for that. in fact, i don't even care?? benci. benci. benci. for the first time ever in my whole life, i'm starting t o hate interviews, ye, perasaan mahu mencarut sangat tinggi.

since esok mock, marilah kita bersama3 meng-on9-kan diri mencari articles tentang medicine. apparently setelah bepuluhjutaratusribu kali mencuba, barulah boley on9. itupun slowlembapbengapcamsiputbabi-siputponlagilaju.

dah boley on9 uh, mengada3 bukak fb. pergh,mencari maut. terbaca sesuatu yang sangatamatlahmenyakitkanhati dan meruntunperasaanjiwaragabasket. adeyh, terus logout fb. taktahan.KOYAK. sumpah koyakRABAK. [sy emo]

card reader tak boley baca memory card. buduh. lau dah tak reti sangat nak baca memory card uh, tak payah la jadi cardREADER. balik sekolah dulu, belajar mengeja. tu la, suruh pegi sekolah banting taknak. degil. kan dah kena.





sy betul3 koyak, terutamanya sebab fb uh, dan mock interview esok. marilah sama3 berdoa agar pacik3 interviewer tidak bertanyakan mengenai factual medical stuff.




berdoa.

berdoa.


berdoa.


...

2 comments:

SimPanG said...

'musim orang emo'
sabar jelah ea bella?
=)

Anonymous said...

btul 2 pang... skang sem emo... sem3... biasa r... relax j bella.. bykn doa- remy-