Tuesday, June 23, 2009

kemalangan kemelandaan.


gambar sekadar hiasan. sayang SALONIKA.




hari ni mcm malang je. ye. sgt malang.


junior baru masuk. ramai gile. menyemak. sory la adik2, kedatangan anda semua tidaklahbegitudialu3kanolehakak [akak??TUAsgt]. kalau datang sikit3 takpe jugak. ini tak. macam nak buat tentera bergajah pon ade. dah la duduk floor bawah blok e. full KOT.
takgune. taksuka!

business ia hilang. lesap. splink!! [sound effect] mcm magic. chipsmore pom boleh. kejap ade, pastu dah takde. pc lrc gile. kalau kementerian kasik award untuk industri menternak virus paling berjaya, kompem LRC kolej mara banting boleh menang. sah.

esok prsentation ia bisnes, tp grup kitorg masih di awang3an.terbang. kesian dj. tapi sy sendiri tak boleh tolong. soryy:(

exam?humpph. mangkuk. [takpasal2]. cikgu, tolongla. sy nak 2 je lagi markah. lepas ni sy tak kacau hidup cikgu lagi dah. janji. sumpah malay bosan. sy takpandaibahasamelayu.

dan chemistry? tak payah cakap. frust. menonggeng. benci.



entry ni tak sepatotnya wujud sebab nurul nabilah sepatotnya sedang bertungkus lumus berhempas pulas menyiapkan [membuat kembali??] ia bsnes nya yang lesap ditelan virus. tapi takpe lah. nak jugakk.


tengah homesick sebab tadi tengok parents datang ramai2 bawak rombongan cik kiah.



and ohh. cikgu maths dan stats m08a telah bertukar [macam ben10, boleh tukar3]. maka bermulalah era homework maths yang tiada berkesudahan [juga tiada lagi movie review time maths]. kanak3 m08a sedang mengalami culture shock dan sedang berusaha untuk pulih.


malangnya, kedudukan kelas yang sangat jauh menuju puncak bangunan akademik baru tidak membantu, malah memburukkan lagi keadaan. [serius semput!]




selamat menghadapi ke-horor-an ib, junior. tahniah.
keputusan yang sangat bijak untuk datang kmBot.






ps.wahai manusia, jangan tag saya kat gambar3 yang tiada wajah sy di facebook.boleh takk?

4 comments:

sha filan said...

hahaha
i like!!!
ekekeke
gud luck sis!
kuakan smgt yg nak ilang tuh! ekeke

a f i q a said...

i kunun kunun macam terer tulis, dats y buat blog. [alasan bodo]

i feel your pain beb.
at least u dunt have to adapt dengan new classmates.

btw, these kids yang datang muka penuh harapan. i hope dorang balik without any brain damage.
kite tengok how long they could survive IB.



bella, one more year to go. yah3!

a f i q a said...

i kunun kunun macam terer tulis, dats y buat blog. [alasan bodo]

i feel your pain beb.
at least u dunt have to adapt dengan new classmates.

btw, these kids yang datang muka penuh harapan. i hope dorang balik without any brain damage.
kite tengok how long they could survive IB.



bella, one more year to go. yah3!

bella said...

sha filan;
thanx!heheee kuat3~~

fiqa;
ah.takkire.i hope these juniors yg dtg berbondong3 dgn tentera bergajah abrahah suffer from what we've been suffering!.
[jeles dorg duk floor bwh blok e]