Thursday, June 25, 2009

aduhai generasi 09/11



"sy taktawu cerita ni sepatotnya jd kelakar, atau mungkin memalukan, atau mungkin juga menyakitkan hati."

cikgu azha, malay a1, M08A







apparently ada junior3 kmbot yg baru daftar, rupa3nya tak dapat offer pon. dorang just register online kat website kmbot, dan lebih menakjubkan, diorang DATANG kmbot pada hari pendaftaran tanpa perasaan bersalah.



lepas cikgu tanya pada hari pendaftaran [ye.hari yg malang tu], barulah golongan ini dikesan kerana tidak mempunyai surat tawaran, dan tak ada penaja pon.



lawak? mungkin. memalukan pon ada. bak kata sherry, SANGAP nak masuk kmbot.



baru sekarang sy rasa bertuah kerana dapat masuk kmbot atas tajaan mara dan yang paling penting, mempunyai SURAT TAWARAN.











ps. patotla junior tahun ni macam tentera bergajah.............

13 comments:

SimPanG said...

adakah ini bermaksud bilangan 450++ itu hanyalah khayalan semata-mata?
haha...
namun jumlah yang dtg tetap 400++

Afif Sani said...

nak dengaq rahsia?


aku takdak tajaan dtg sini


shhhh

bella said...

simpang:
name lg tentera bergajahh.
apa barang sikit3...

afif:
hang ada SURAT TAWARAN tak??

[klaka doe bnde alah ni.malu3]

saye fara said...

hahaha..aku mcm ade dgr cite gak...
sumpah.malu!and lagi satu..dorg nak masok mane pasni?bukan dak mtrk dgn upu da blah ke?
adehh~
aku tumpang simpati dalam senyuman..
hehe

a h u y y said...

ade satu junior. die tiba2 dtg kat aku.(dengan muka ala-ala mat belon)

"abang...saya datang sini nak fly"

reaksi aku. kau takde wing la bodoh. kalau kau ade wing sekalipun, kau tak mampu terbang sbb berat ideal tuk terbang ialah 55-70kg.

^.^

bella said...

fara:
aku KAGOM kot ngan manusie2 cmtu.
ade jgk ek kat mukabumi tuhan ni..

ahuyy:
mat belon tu ape?
n berdasarkan berat ideal utk fly yg dinyatakan,,
mungkinkah mamat itu spt BELON??

uhuhuk.
kejamnye senior.

nk glak gk.
harharhar:))

SImPanG said...

bella:
tapi tentera bergajah datang pun x pnuh mekah 2.. kmb ni da sesak ngan diorang. haha

ahuyy:
adakah mat belon itu merupakan seorang yang bermuke bulat, berspek dgn gaya skemanya dtg berjumpe ko. owh ea, mesti die wat muke x bersalah kan? kan?

bella said...

agak r simpang...
tgk hostel muke dowg.
ds muke dowg.
blok akademik muke dowg.
tu blom masuk BILIK DOBI lg uh!

*respek mat belon panggil ABANG ahuyy:)

SimPanG said...

aq ade view satu blog yang koyak punye... hehe
bdak ni bru wat blog kot
cbe try : http://warkahuntuksidia.blogspot.com

selamat membace blog beliau!

Pja Zailani said...

haha... ak bnci jnior!!!
srabut2...
buat semak jek...

ban jnior!!!

ter'emo' lak...

hahahahahah....

muslim said...

to simpamg
tu blog Rahimi la...

SimPanG said...

to muslim:

ala... da kantoi, x bes r...
hehe

majin said...

hahaha biar btui. adui buat malu aja, dahla sangap nak masuk kembanting nie.

nasib baik aku dah kuar.

oh sori, korang tak kuar lagi.