Monday, May 25, 2009

impakMAKSIMAcutisemester2.

1. copy award di atas utk letak dalam blog anda
2. nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini
3. 10 fakta atau hobi sendiri
4. 10 penerima award & describe dieorang

5 fakta yg takbegitumenariktapisayeMENARIKkanjugak pasal fara [yg sgt jeneres kasi award kat sy]
  1. fara suka tidur. lagi spesifik, tido kat surau an-nur blok e. lagi lagi spesifik, tido kat surau annur blok e malam exam fizik sem 2. layann.
  2. seperti kawannya yg meng-award-kan beliaw award ini, najat [tah sape2 tah.sori, sy xknal] fara juga sangat sengal.
  3. kawan2 yg nak stay up dgn fara kat surau time exam, jgn lupa set alarm, sebab fara kalau sedar lepas tetido kompem sah2 xkan kejot kawan beliaw dan dgn bangganya menonong masuk bilik tanpa perasaan bersalah.
  4. fara ex mrsm taiping - sy baru tau hakikat ini apabila terperasan beliaw asyik bekepit dgn syakirah [jgn risau, fara ckp dia STRAIGHT]
  5. fara letak name sy no.1 dlm list penerima award ni.smpai skrg sy musykel kenape...
5 fakta yg mungkinmenarik mengenai atiq [yg sy baru nak buat.sorryyy]
  1. atiq dak imtiaz dungun. kitorg jumpe time outreach sc dgn. comel jeekkk.
  2. sy aja atiq add math, pdhal addmath sy lintang pukang kelam kelibut jgk tyme fom5 dulu.nasib baik mazhab sy xsalah.
  3. kawan baik sy aka mr.S suke sgt kat atiq.hehehee:))
  4. 1st impression sy psl dy, atiq ni swit. sgt2. tp mcm garang pon ade.lol
  5. atiq suke senyum. senyoman yg bisa bikin cowok2 cairrr.
10 fakta tentang saya selakupenerimaawardyghebbatini.
  1. sy dak ib yg selalu mencipta fantasi fly tanpa perlu menduduki ib final sem4 krg.
  2. sy gila shoppink walaupun keadaan jarang mengizinkan. (bukan financial, tp geographical factor)
  3. sy dah bosan tgk samsung sgh-e900 uh. ada siapa2 nak belikan handphone baru untuk sy?
  4. sy pemalas.tak suka study. benci3!
  5. birthday sy tinggal beberapa hari lagi.kawan2,mainkan peranan andaa.
  6. sy rasa sy seorang bakal doktor [melihatkan jurusan yg diambil di kolej mara banting laa]
  7. tapi sy tak suka biology. menyampah betul tgk dna replication, transcription n translation uh. menyusahkan.
  8. sy juga tak pernah buat hospital attachment. [org kata dak medic wajib buat??]
  9. sy xbuat hosp atchmnt sbb sy tak suka bau hospital. dan ubat.geli! pemandangan manusia2 berseragam putih juga menakotkan saya.
  10. kesimpulannya, sy tak tau kenapa sy masih berada di kolej mara banting, membuat persediaan ke luar negara dalam jurusan perubatan IB08/10..!!
10 orang yg takmungkinmemakihamunsayakeranamenerimaawardini [mungkin kerana mereka tidak pernah wujud]
  1. daisy buchanan, isteri tom dalam tuan gatsby malay a1
  2. de moivre yg telah mencipta teori nombor kompleks
  3. encik calvin dan kitarannya dalam photosynthesis
  4. encik kreb [bukan pemilik crabby patty] serta kitarannya dalam cell repiration
  5. pak guard yg takberapanakkuros di kmb
  6. pegawai2 bank di mana sy akan cuba menjalankan portfolio statistics sy nanti
  7. pn. ayuslina dari pejabat mara yg pasti akan menerjah kmb membebel ttg rsult sem2 yg mantop!
  8. macik koop dan nasik lemak koopnya
  9. macik dobi yg masih menerima bakul sy walaupun bukan giliran blok e anta laundry
  10. encik maslow, herzbeg, mcgregor dan taylor [sy budak bisnes]

****//impak IB semakin maksima nampaknya//****

7 comments:

saya fara said...

weh! aku tido time exam fizik je lah...!dan ya. fara bangun tido dalam keadaan mamai dan hanya terbayang katilnya sahaja tika keluar dari surau asrama.
dan ironinya..time ko bangon tido kat surau pon ko x kejot ak!!!!ces2!!

dan sbb utama yg menyebabkan ko d fes person aku bg award ini..sebab ko BEST! (ok, sikit tipu disitu..~hahaha)

ahuyy~ said...

eiyh...
IB its already at the peak of harvest.
heh, it sucks!

eila said...

fara: aku mmg best.at least lg best drp tido kt surau bertemankan makhluk2 merayap yg sgt byk uh.geli!

ahuyy: i always wonder..ib kite j ke yg sparuh mati mcm ni??

al-ikhsan said...

*guling2*

penerima award tu serius lawak! makcik koop tu tak bersalah pun~

bella said...

laaa.bile plak dye besalahh.siap dpt award uhh:))

ahuyy~ said...

haah...
pakcik hatta ngan syed anwar ali kau arh yang suka buat busy.
Ib lain ok je!

bella said...

pakcik hatta ngan syed anwar ali kau arh yang suka buat busy.

asal lak pcik hatta ngn syed anwar ali AKU?????