Saturday, February 14, 2009

kenape sy syg kelas sy?

kenapa saya sayang kelas saya?

sebab kelas saya kaler kuning
^^kuning kaler diraje. make scare otometik sy merasekan klas sy bedaulat.hehee~

sebab kelas sy kat tingkat 2
^^jadi sy xpayah susah2 penat2 panjat tangge tinggi2. gayat pon x.

sebab tepi kelas sy ade pokok2 dlm pasu termasuk pokok puding dan aloe vera
^^tumbuh2an membekalkan oksigen, make kami mendapat oksigen fresh saban hari dan mengurangkan kecenderungan ntok tido. (tipuuu~)

sebab kelas sy dkt tgh2 alam, antare M08B dan M08L
^^laluan senior2 untuk pegi rehat ataupun balik.so boley la usha (sgt xley bla~)

sebab kelas sy dkt dgn tangge
^^walopon ia sekadar tangge dan bukan lif mahupun eskalator, ia tetap bergune untuk menaik dan menurunkan rakyat2 kmb.

sebab kelas sy nyaman dan dingin
^^sy besyukor sbb walopon xde ekon, kelas sy xde la panas sgt. kipas pon sehat walafiat je. lgpon kalo de ekon, tendency to sleep increase--kate ustaz shiham.

sebab cekgu2 kelas sy sporting
^^sy plg suke muvi review cegu maths sy, sg noraini, sbb sy dpt mem-balance-kan ke-tensi-an maths dgn info2 semase muvi terbaru. ib profile learner- well balanced.

dan..

paling penting..

sebab classmates sy teramat super duper extremely BEST..!!
^^sy xpenah click sampai thp ni dgn clasm8 sy kt skola dulu2. kekadang terharu pom ade. kagom toksah cakapla. kwn2 sy kat klas lain pom ckp, dorg jeles tgk ke"metallic-bonding"an kami. [nak emo r nih.haha~]

mr genius; adam
mr sweet-talker; ateh
mr sleeping beauty; mau (jgn mara erkk:)
mr psycho; ariff
mr cute; KN
mr adorable-AGAGA-laugh; fazli
mr cool && confident; aiman
mr fiery words; ridhu
mr daddy-like; amin
mr well-behaved; rahman (kate fazli dlm blog klas:)

ms bubbly; farah
ms stylo; mira
ms sweet smile; nadzirah
ms demure; ci'ah
ms director; zai (baru jap dpt title nih.hehee:)
ms clubbing; deejay (sebab name dye jep:)
ms psychotic deskies; eddy, bella, tqah (hamek,3 org skali kne:)

kami dtg dr pelbagai lapisan masyarakat, tetapi kami sgt bahagia hidup sebumbung (under one roof).

moral cerita:

sayangilah kelas dan kelas2mate anda. bak kate blog M08G (iklan ini berbayar),,

"kita nak hidup bersame 2 tahun kan..??"

4 comments:

petite girl said...

wa~~

ariff?

which one?
maw?+plala~

ahuyy~ said...

haha....
mane big apple..??
haishh..

p/s kau nak code tue amik dr pendirve aku la..

Anonymous said...

zai pown syg sgt klas kita ney...
bez dpt clasmte cam korang smua..
sportrim rr...
nice r M08A...

eila said...

petite girl;
mau=sleeping beauty laaa.hehee~

ahuyy;
kempunan big aple xkesampaiannn.
hummm...

anonymous aka zai;
yeah.we rawksss!!!